Tåge har vi ikke været ramt så meget af

Nogengange (ofte) skal vi nå noget. Ret mange gange har vi skulle nå noget under vores sommertogter. Og selv om livet i sommerferien er neddroslet i forhold til den jobmæssige dagligdag, kan det godt give en smule pres.
Sådan er det ikke i år. Næsten. Vi skal nå fra Brøndby havn til Karlshamn på 5 dage. Det giver frihed. Vi kan støde ind i uventede forhold og tage en pause. Sådan også denne morgen

Morgenen i Ystad var ramt af tåge. Det er ikke godt sejlervejr, så vi ventede på at det lettede, og det gjorde det også et par timer senere.
Tågen og fugtigheden viste også hvilket liv vi har ombord. Her er ankeret der sidst var i brug for to dage siden. Nu med spindelvæv.

Målet er Simrishamn, cirka 30 sømil væk. Det sidste stop inden vi for alvor sætter kurs mod den lille ø, med den store historie, Hanö.

Bonholmer katamaranen på vej mod Ystad


Da vi drager afsted igen er det nu i klart vejr, med ringe vind. Vinden ændre sig heldigvis da vi runder Sandham og sejler nordpå. Så vi har endnu en god sejlads, indtil vi ligger på en ledig plads i Simrishamn.

Sandhamn med fyr og velbesøgt strand


Byen har den største firskerihavn i Sverige, en fin gammel kirke hvor den ældeste del stammer helt tilbage fra 1200 tallet, og en fin bykerne.

Simrishamn, med en hyggelig ældre bykerne

En gåtur i byen, viser en velholdt by med fine gamle huse med fin beplantning

Roser ved et indgangsparti
En fin gammel telefonboks på det gamle torv

Og så er der noget vi aldrig har set før: Strikkede nedløbsrøs varmere. Og fint malede el bokse. Simrishamn er farverig

Blekinge skærgård 2019

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *