Bog med opskrifter

Hvis du er blevet interesseret i at lave super velsmagende mad der kan holde sig udenfor køleskab efter tilberedning, har du mulighed for at købe bogen Mad Der Bare Holder – Direkte fra glas

Du kan lave tilbehør til morgenmad, mos til babyer, postejer til dit rugbrød, tilbehør til risotto, sauce med forskelligt fyld til din pasta, færdig retter med svin, okse, lam, kylling og and og du kan lave fantastiske desserter med lidt chokolade creme til kaffen.

Med Mad Der Bare Holder kan du lave mad når det passer dig, opbevarer retterne ved stuetemperatur til du skal bruge dem og vælge mellem de retter du har.

De fleste retter kan tilberedes på mellem 15 og 20 minutter, eller lige så lang tid som det tager at koge ris eller pasta. Vil du have kartofler og salat til, tager det måske lidt længere. Opvarmningen og tilsmagningen af en ret på glas er det der tager kortest tid

Bogen kan købes som e-bog her. 
Bogen kan købes som trykt bog her.

Vil du gerne smage, er det muligt at købe mad på glas efter nærmere aftale. Kontakt os gerne på tlf 53 81 09 59 eller mail: tinaogmichael@life2live.dk.dk.