Rabarbersaft er smagen af sol og sommer

Rabarbersaft

Rabarbersaft

Rabarbersaft er smagen af sol og sommer.

I denne opskrift er rabarbersaften koncentreret, og kan fortyndes med 3-4 dele vand, eller danskvand.

Du skal bruge:
1 kg rabarber rensede og vaskede rabarber uden blade
5 dl rå rørsukker
2 vaniljestænger
1 lime
½ liter vand

Sådan gør du:
Vandet kommes i trykkogeren sammen med sukker, vaniljekorn fra de flækkede vaniljestænger, vaniljestænger og rabarberne der er skåret i mindre stykker.

Trykkoges i 10 minutter, sigt gennem en sigte, kom saften fra lime i saften og rør rundt. Hæld saften på glas og sæt låget stramt på

Trykkoger gøres ren, der kommes 2 cm vand i bunden, glassene kommes i og trykkoges 7 minutter.

Trykket i trykkogeren tages af under rindende koldt vand, glassene tages op inspiceres for om det bobler indeni. Lågene efterspændes.

Mærkes med navn, indhold og fortyndingsforhold.

Gem

Mange muligheder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *