Mad på glas

 

Tomat pepperoni sauce med fløde. Klar til pasta

Tomat pepperoni sauce med fløde. Klar til pasta

 

Vores store køleboks er den største strømsluger ombord.  Når vi gerne vil være flere dage på havet, eller ligge for svaj, vil det være godt hvis køleboksen ikke skal bruge så meget strøm.
Derfor eksperimenterer vi med at forberede mad i forvejen, så det kan holde sig udenfor køleboks.

Det er ikke helt enkelt. Dels er der den grundlæggende trykkoger teknik som kræver noget træning. Dels er der den måde krydderier og grøntsager smager på, efter at have været gemt et stykke tid. Vores erfaring er at der er nogle retter der er bedre til at blive tryktkogt og gemt end andre. Tomat pepperoni saucen på øverste billede fungerede helt perfekt.

På den lille 360 graders video er der et repræsentativt udpluk, af noget af den mad vi havde forberedt hjemmefra. For de der ikke lige kan gennemskue det hele ud fra indholdet i glasset er listen her:

Koncentreret rabarbersaft
Sur sød peberrodssauce, klar til at varme op
Nakkefilet med basilikum og chili
Kødsauce til spaghetti
Syltede solbær, vi bruger dem på græsk yoghurt
Appelsin sauce
Boller i Karry, der skal kun koges ris til
Tomat salsa
Tomat grundsauce
Rejer finthakket med gulerod (baby mad – han kunne ikke lide det)
Champignon tappanade

Gem

Gem

De smukkeste ankerpladser 2016, Mange muligheder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *