Genbesøg på Sejerø, der fortsat er en hyggelig havn

I slut ´90 erne var vi glade for at komme i Sejerø havn. Der var en rummelig havnefoged, og vi fik altid en plads. Og så derefter sejlede vi mod nye mål. Nu har vi været tilbage. Det var en god oplevelse.

Sejerø havn er moderniseret med flot kaj anlæg, plads til mange lystbåde og faciliter. Og eftertragtet at dømme efter de mange både der lå i lag udenpå hinanden.
Selv lå vi nummer to, udenpå en svensk båd fra Göteborg der havde fem ugers ferie.
Der er kommet en lille bil der sælger is, der er kunst udsalg og el og bad er inkluderet i prisen for at have båden liggende.

Men en havn er hurtigt udforsket, så vi gik til Sejer by, og derefter videre til Gniben fyr .Fem til seks kilometer i bagende varme. En god tur, selv om fyret desværre var pakket ind, da det var under  restaurering.

Der er smukt at gå på Sejerø, milevid udsigt over havet og fine børnevenlige sandstrande

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”10″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”1″ slideshow_link_text=”[Show slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

 

Memory Lane i DK 2018

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *