Så er vi tilbage i Brøndby havn

Vi havde en herlig sejlads fra Raa og tilbage til Brøndby havn. En byge overaskede os dog og vi måtte reducere sejl og tage regntøj på. Den var kort, og efter 10 – 15 minutter aftog først regnen og derefter vinden igen.

Før vi kom til Øresund, skulle vi videre fra Sejerø. Og der begyndte vi at få oplevelsen af at det er transport sejlads. Det er kendte kyststrækninger, kendte byer. Vi er ved at tænke hverdagen på plads igen. Men inden hverdagen starter, var der to genbesøg.

Det første er Skansehage lige ud fra Rørvig.  Perfekt svajeplads, plads til en del både. Kort vej til indkøb i Rørvig med en rigtig god fiskehandler. Perfekt badestrand i bugten eller ud mod fjorden. Og så kan man være et udflugtsmål for sejlende turiste i noget der ligner en ældre militær båd. Et godt gensyn.

Både for svaj er udflugtsmål

Solnedgang over Skansehage

 

På vej mod det sidste genbesøg, sejler vi på strækningen mellem Skansehage og Gilleleje. Der er andre end os der er ude og udnytte vinden: Der er kapsejlads med flotte farvede sejl, og der er nogle der dyrker termik flyvning.

Vinden bruges af kapsejlere 

 

Vinden bruges til termikflyvning

 

Vores sidste genbesøg er den svenske havn Raa, der ligger tæt på Helsingbord, en smule syd for. Der er både en lystbåde havn, og en gammel malerisk fiskerihavn.  På beggesider af havnen er der fin badestrand, og indkøbsmuligheder tæt på.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”11″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”1″ slideshow_link_text=”[Show slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Memory Lane i DK 2018

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *